Deffa fram magrutor.

Deffa fram dina magrutor

 

Att ”deffa” innebär att framhäva  muskulaturen genom att gå ned  i vikt så pass mycket  att dina muskelkonturer framhävs.
För att lyckas med detta  skall du inte enbart pumpa muskler fem till sex dagar i veckan utan hellre genomföra en hård och konsekvent konditionsträning  (som har nämnts i tidigare artiklar) i kombination

med en genomtänkt och välbalanserad kost. Här får du direktiven du

behöver för att få drömkroppen på 4 månader.

Styrketräning
Styrketräna bör du göra minst 3 till 4 gånger i veckan, ditt styrkepass skall innehålla  en komplett träning för två till tre muskelgrupper och vara mellan 50 till 90 minuter. För att göra ditt träningspass mer deff inriktat bör du tänka på en del faktorer, här  listas de viktigaste skillnaderna mellan

ett deff träningspass och ett vanligt styrkepass.

deffa magrutor

•Du bör övergå till att träna enbart med fria vikter och din egen kroppsvikt. Träning med fria vikter ställer högre krav på balans och förbränner därför mer energi och det är ju detta du vill för att dina magrutor skall framhävas.

• Försök att skapa sex olika övningar för varje muskel

(be om tips på gymmet) så att du kan växla mellan dessa.  Din kropp kan nämligen minnas och anpassa sig efter invanda rörelsemönster efter ett tag detta gör att energiförbrukningen minskar när du genomför samma övningar varje vecka.

• Genom att utöka antal repetitioner för  varje övning från det normala som ligger runt 10-12 till hela20- 25 kommer kroppen att bränna fler kalorier och dina muskler blir uthålligare och snyggare.

• En annan viktig del i att anpassa för deff träning är att minska på pauserna mellan varje moment/övning.  Om du bara har  ett uppehåll på 15-20 sekunder mellan varje moment kommer hela ditt träningspass att gestalta

sig som en  intervallträning,detta förbränner ännu mer fett!

Avsluta ditt pass  med en mjölksyretömmande helkropps övning.  I denna övning skall du göra slut på all kvarvarande energi du har kvar i kroppen, några exempel på övningar är upphopp, situps, eller armhävningar. Här gäller det att göra så många du orkar.

Vill du ta hjälp av ett komplett träningsprogram som snabbare kan hjälpa dig att hitta perfekta  detaljerade övningar och följa smarta kost råd. då kan du titta på 7 Secrets for chiseled Abs

Läs mer om 7 Secrets For Chiseled Abs ...

Programmet är ett online program på Engelska som är  skapat av Jackson Bloore som är en välkänd ”body transformation expert ” Du får direkt tillgång till ett komplett paket med video övningar, utförliga kostråd och detaljerade träningsprogram som du kan skriva ut. Programmet passar bra för både kvinnor och män. Det ger dig tydliga direktiv för att ny dina mål.

Vill du bara ha ett par gratis övningar så kan du även hitta det om du klickar på länken här ovanför! du kan säkert själv lista ut hur du kan skapa rätt övningar och äta rätt men med detta kompletta program  utformat av en expert så har du tillgång till en tydlig guide att följa som gör det enklare att uppnå ditt mål. du kanske inte får magrutor på en månad men många har på ca 8 veckor fått otroliga resultat. Du kan se mängder av fantastiska recensioner på hemsidan. tänk dock på att det inte finns några garantier för att just du också får dessa resultat. Men med rätt förutsättningar och vägledning är det lättare!

Kost

kost magrutor

Här  listas de viktigaste för hur att ska ta fram din personligt skräddarsydda deff kost.

• Att äta rätt handlar mycket om enkel logik,

ät  mindre än vad du förbränner. En normalvuxen man på 76 kg förbränner cirka 3 000 kalorier per dag ifall han tränat, vill han minska  i vikt bör han därför hålla ett kaloriintag på cirka 2 500-2 800 beroende på kropp.

skaffa  en kaloritabell och räkna exakt ut hur mycket du får äta per dag.

• Eftersom  att du under din deff period kommer att träna väldigt intensivt behövs rejält med proteiner för att kroppen ska återhämta sig. Sätt därför i dig ordentligt med kött, fisk, äggvita och nötter.

• Men deffa  är inte som att banta, att sluta äta kolhydrater och fetter är därför ohållbart i längden och detta kommer enbart att resultera i att du inte pallar  träna. Det du  bör undvika är snabba kolhydrater som ökar ditt blodsocker tillfälligt, men snabbt skapar hunger igen.

Några exempel l på snabba kolhydrater är potatis, vitt bröd, läsk. och godis Detta bör bytas ut mot långsamma kolhydrater som fullkorns pasta, mörkt bröd och bönor.

• Ät sex mål mat  om dagen istället för tre.  Ät helst  med 2-3 timmars mellanrum , absolut högst fyra timmar mellan målen, efter det försätts din kropp i svältläge. Detta leder till att dina muskler bryts ned och att din matsmältning stoppas vilket leder till att kroppen börjar hushålla med sina fettreserver. Det kan verka konstigt när man skall gå ned i vikt – men se

till att du aldrig är riktigt hungrig.

Tips för snabba på processen
Om du inte uppnår önskat resultat kan  pröva  nedanstående metoder.

• Träna vid  rätt tidpunkt. Om  konditionsträningen utövas efter ett styrkepass eller på fastande  mage på morgonen så

förbränner kroppen 250 % mer kroppsfett, det är nämligen då halten av det fettbildande ämnet glykogen är som allra lägst i levern.

intervallträning som utförs intensivt är mycket bra för att förbränna kalorier.

Gör din jogging runda som ett intervallpass genom att löpa 200meter  snabbt för att sedan promenera 50 meter. Efter ett hårt intervall pass tar det flera timmar för kroppen att återhämta sig, detta leder till att din förbränning fortgår långefter ditt pass ha avslutats.

Glöm ej att dricka mycket vatten gärna ca 5 liter om dagen. Detta ger dig en mättnadskänsla  och  rensar din kropp på slaggprodukter.

Träna regelbundet, fuskar du en vecka tar det två att komma tillbaka där du slutade.

magrutor alkohol

Tänk på att alkohol är både muskelnedbrytande och fettbildande.

Vill du skapa bästa möjlighet för dina magrutor bör du minska ditt alkohol intag , eller allra helst helt sluta!
Du bör tänka på att magrutor är ett specifikt mål som för de allra flesta människor kräver en längre tids träning, motivation och hårt arbete.

Tänk på att ha realistiska mål med magträningen.
Lycka till,men tänk på att lyssna på din kropp för du har bara en!
Mer info magrutor!

Incoming search terms:

  • deffa snabbt
  • deffa kost
  • bästa deff metoden
  • deffa
  • magrutor på en månad